Bekendmaking deelnemers Utrecht Canal Pride 2019!

Vandaag presenteren we met gepaste trots de deelnemers van de Utrecht Canal Pride 2019! Na twee succesvolle edities is de Utrecht Canal Pride niet meer weg te denken uit Utrecht. En dat zien we terug in het aantal inschrijvingen voor onze derde editie. In totaal varen dit jaar maar liefst 46 organisaties mee om aandacht te vragen voor de LHBTI+ gemeenschap in Utrecht en Nederland.

Na sluiting van de inschrijfperiode zijn alle inschrijvingen inhoudelijk beoordeeld door onze onafhankelijke adviescommissie. Zo zorgen we dat de parade zijn kwaliteit en 'LHBTI boodschap' blijft houden. Alle 'roze organisaties' die zich hebben ingeschreven hebben een plaats in de parade gekregen en varen dus daadwerkelijk mee. Hun deelname onderstreept het doel van de parade: het zichtbaar maken van de LHBTI+ gemeenschap. Precies dat waarvoor de Utrecht Canal Pride in het leven is geroepen. Aangevuld met enkele 'LHBTI vrienden' varen zij op 1 juni 2019 vanaf 14.00 uur trots over de Oudegracht.

We zijn trots dat we wederom meer deelnemers mogen verwelkomen aan de start op zaterdag 1 juni, en zien je graag langs de Oudegracht om ze aan te moedigen! Hieronder vind je de deelnemende boten van Utrecht Canal Pride 2019 in alfabetische volgorde.