Even voorstellen: Best Gaybours!

Aankomende zaterdag trekt de eerste Utrecht Canal Pride dwars door het centrum van Utrecht. De meevarende boten zijn uitsluitend organisaties uit de LHBTI+ gemeenschap. Verenigingen, horeca, politiek maar ook vriendengroepen. Zoals de boot "Best Gaybours". Ze stellen zichzelf voor:

Deelnemers "Best Gaybours" boot

Waar je ook woont in Utrecht, overal kom je ons tegen. En hoewel je het stiekem misschien al wist, kan het geen kwaad nog eens te benadrukken dat we heus niet bijten. Wij zijn die mensen bij jou in de buurt die altijd in zijn voor een kop koffie en die zich nooit te beroerd voelen om een handje toe te steken. Tenzij het op zondagochtend is misschien.

Wij zijn de Best Gaybours, mannen en vrouwen die midden in de Utrechtse samenleving staan. Die niemand wegpesten. En die niemand tot last zijn. Integendeel. Samen vormen we de ruggengraat van een trotse stad, waar acceptatie de norm is en vriendschap centraal staat.

Trots varen wij door Utrecht, want we mogen gezien worden. En of het nou in Ondiep is of Overvecht, we willen graag onszelf zijn. Zeg nou zelf: dat is niet zoveel gevraagd. Dus zwaai even, als je ons voorbij ziet varen. En gooi die heupen maar vast los, want we gaan er een feestje van maken! Zo zijn we dan ook wel weer. 

Benieuwd wie er nog meer deelnemen? check het deelnemers overzicht.
Tot zaterdag!