Inschrijving 2018 geopend!

Acceptatie begint bij zichtbaarheid. Daarom is het belangrijk om jouw organisatie te laten zien aan de buitenwereld. Wil je ook voelen hoe het is om te worden toegejuicht door tienduizenden bezoekers? Laat zien dat jouw organisatie zich inzet voor de LHBTI+ gemeenschap, en vaar mee tijdens de tweede editie van de Utrecht Canal Pride!

Op zaterdag 16 juni 2018 is het zo ver. In het openingsweekend van het Midzomergracht festival organiseren we de tweede editie van de Utrecht Canal Pride. Een bonte stoet van LHBTI+ organisaties vaart door de grachten van Utrecht. Van kleine sloep tot grote feestpontons, iedereen die zich inzet voor de LHBTI+ gemeenschap is welkom om mee te varen!

Wij zien ook jouw organisatie graag bij ons aansluiten om op 16 juni 2018 de binnenstad van Utrecht in alle kleuren van de regenboog te hullen. Net als afgelopen jaar proberen we de deelnamekosten zo laag mogelijk te houden. Wij hebben de prijs voor de LHBTI non-profit organisaties zelfs gehalveerd om de drempel nog kleiner te maken voor de kleine stichtingen en verenigingen die zich voor LHBTI’ers inzetten.

De inschrijving sluit op 14 februari 2018, waarna we op 25 februari de definitieve deelnemerslijst bekendmaken. Alle inschrijvingen worden getoetst door onze adviescommissie, en indien we meer inschrijvingen dan beschikbare plaatsen hebben geldt er een selectieprocedure.

Inschrijven? Klik hier!