Programma 2018 bekend!

Met gepaste trots presenteren we vandaag het volledige programma van de Utrecht Canal Pride 2018 op zaterdag 16 juni aanstaande. Met het bekendmaken van de deelnemers was het al duidelijk: de Utrecht Canal Pride is flink gegroeid na de succesvolle eerste editie in 2017. Maar liefst 43 boten varen er dit jaar mee in de feestelijke parade over de Oudegracht. Allemaal organisaties die zich het hele jaar inzetten voor de LHBTI-gemeenschap en voor één dag nog meer in de spotlights staan.

Maar niet alleen de botenparade is gegroeid. Om het programma compleet te maken zijn er dit jaar maar liefst vier straatfeesten! Allen georganiseerd door roze horeca of feestorganisaties uit Utrecht en allen gratis toegankelijk. De hele middag en avond zijn er straatfeesten op het Domplein, Jacobskerkhof, bij de Stadsschouwburg en bij Roost aan de singel (het eindpunt van de parade).

Na de botenparade en straatfeesten nog energie over? Geen probleem! Er zijn drie officiële afterparty's waar tot in de vroege uurtjes gedanst kan worden. Rubber, het maandelijkse gay clubfeest in Utrecht heeft een speciale Pride Afterparty in BASIS. In TivoliVredenburg is er een speciale Pride editie van Fluff Disco in samenwerking met Cruise Control en Club Rits. En in WAS kan je tot 7.00 uur los gaan bij Is Burning, een bekend gay technofeest uit Amsterdam.

Een compleet overzicht vind je hier. We zijn trots op het mooie programma, en zien je graag op zaterdag 16 juni! Sta je al aanwezig op ons facebook evenement?

Tot dan!