Route Utrecht Canal Pride

De Canal Pride 2018 start op zaterdag 16 juni 2018 om 14.00 uur vanaf het Ledig Erf. De parade vaart vervolgens langs de Dom en dwars door het bruisende centrum van Utrecht richting de Weerdsluis. Op het hoogtepunt liggen alle 43 boten in de Oudegracht, waar ze door burgemeester Jan van Zanen begroet worden. Na de laatste bocht komen ze bij het eindpunt ter hoogte van de Monicabrug. De beste plek om de Canal Pride te bekijken? Op de mooie, unieke werven kom je héél dichtbij de boten. En hoe dichterbij, hoe beter! 

Let op: sommige delen van de Oudegracht en de werven zijn afgesloten in verband met werkzaamheden aan de werven en veiligheidsmaatregelen. We plaatsen later (kort voor de Pride) hier en op facebook een kaartje met wat er precies is afgesloten. We raden je aan om niet in het winkelgebied de parade te bekijken vanwege de verwachtte drukte.

Een plattegrond met daarop de route van de Utrecht Canal Pride vind je hieronder. Let op: de afgesloten werven en delen van de Oudegracht zijn hierop niet aangegeven.

Benieuwd wie er mee varen? Kijk hier naar een overzicht van de deelnemers.

Benieuwd naar het volledige programma? Bekijk hier wat er te doen is!