Vrijwilligers gezocht!

Officieel noemen we ze vrijwilligers maar eigenlijk zijn het onze helden! Want met bijna 50 deelnemende boten en tienduizenden bezoekers in de stad is de Utrecht Canal Pride een enorm project. Dat kunnen we niet alleen. Daarom zijn we ook dit jaar weer op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons een handje helpen.

De Utrecht Canal Pride leunt sterk op de inzet van een groep enthousiaste vrijwilligers. Samen zorgen zij er voor dat de dag soepel verloopt voor onze deelnemers en bezoekers. Als vrijwilliger ontvangen we je 's ochtends bij ons commandocentrum en vrijwilligerscentrale. Daar krijg je uitleg over het verloop van de dag en over je belangrijkste taken. Je krijgt een uniek Utrecht Canal Pride t-shirt en een lunchpakketje. Daarna ga je samen met jouw team op pad!

Samen met je team informeer je bezoekers en beantwoord je vragen. Je bent onze oren en ogen langs de gracht en houdt een oogje in het zeil. Ook help je bij de verspreiding van ons programmaboekje en tot slot heb je een super leuke dag! De hele dag sta je in contact met ons commandocentrum.

Als dank voor jouw hulp krijg je van ons een bedankje en zien we je graag op het vrijwilligersfeestje. Het vrijwilligersfeestje vindt een paar weken na de parade plaats.

Meld je nu aan!

Wil je ons helpen om van de  Utrecht Canal Pride een succes te maken? Meld je dan aan via dit formulier en geef aan hoe je ons kunt helpen! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Het team van vrijwilligers bij Utrecht Canal Pride 2018